5000-besökare-dagen!

5000 besökare dagen

5000-besökare-dagen – nästan lika stor händelse som prinsess-bröllopet i Sverige samma dag!?? WOW!

Har inte så mycket mera att säga än TACK till alla som tittat in!

Jag vet att det jag skriver väcker känslor, både positiva och negativa. Senast idag kom ett ”hat”-brev (inte det första jag fått), men också ett ”beundrar”-brev (inte heller det enda jag fått).

Sånt är livet i min värld. Det jag skriver berör. Och det är ju också meningen… Men tanken kommer ju: Borde jag kanske hellre skriva om skogsvandringar och gräsklippning, matlagning eller TV-program? Så att ingen blir illa berörd eller sårad? Nja, jag tror nog jag fortsätter med det jag upplever är VIKTIGARE, nämligen att skriva om sånt som jag uppfattar är GUDS VILJA och är på hans hjärta (men vill ju absolut inte såra någon, men budskapet är ofta sånt att det kan uppfattas jobbigt eller obekvämt – kanske sårande och frånstötande? Sanningen ÄR inte alltid ”smeka-medhårs”…). Det är ju det hela min blogg går ut på – det är i alla fall min längtan. Jag vill ju HJÄLPA folk! Sedan är det en annan sak om jag lyckas eller misslyckas med mitt uppdrag. Men jag försöker i alla fall!

Ber varje dag att Gud ska visa mig rätta vägar. Går jag på fel väg, ber jag att han ska visa mig så jag kan vända om. Går jag däremot på rätt väg, vill jag inte vända om (hur mycket folk än ”ogillar”). Jag ber då om ännu större frimodighet att vandra med Gud och leva det liv han kallat mig att leva. Mera kraft. Mera glädje och frimodighet. Mera KÄRLEK framför allt!

Ha en bra dag – på min 5000-besökare-dag!

GOD BLESS!

Annonser

2 svar till “5000-besökare-dagen!

  1. Jo Mårten, en profetrösts situation i världen är inte dans på rosor. Lönen brukar också hållas inne till räkenskapens dag. Sorry! Men håller du ut och är trogen din kallelse får du en dag höra ”väl gjort du gode och trogne tjänare – gå in i din Herres glädje.”
    Naturligtvis bättre än omvänd ordning. Få ut allt här, njuta, dansa och le mot hela världen som glatt ler tillbaka men missa det stora målet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s