8000-besökare-dagen!

8000 besökare dagen 1

TÄNK ATT FÅ SITTA OCH TITTA UT ÖVER ETT MAGNIFIKT LANDSKAP (se bilden) och bara njuuuta av tystnaden och lugnet och Guds storhet! Mäktigt!  DET om något skulle jag kalla ett fint sätt att fira en 8000-besökare-dag på!

Där jag bor finns inga höga berg (inte i alla fall 8000 stycken!) eller svindlande landskap… eller kanske det finns? Det är bara jag som inte upptäckte dem ännu, inte gått tillräckligt långt utanför min ”trygghets-zon”?? Är det på det viset, ja då vill jag be GUD om att få nytt mod, NYA VINGAR så att jag kan flyga lååångt bort och upptäcka det jag trodde aldrig fanns, men som alltid fanns där. Det är bara jag som varit trög och inte fattat, inte vågat gå på ”orörd mark”, inte vågat eller orkat …? Gud säger till mig: ”Han ger den trötte kraft och ökar den maktlöses styrka. Ynglingar kan bli trötta och ge upp, unga män kan falla. Men de som hoppas på HERREN får ny kraft, de lyfter med vingar som örnar. De skyndar iväg utan att mattas, de färdas framåt utan att bli trötta.” (Jesaja 40:29-31)

Men visst njuter jag av Guds natur var som helst – runt knuten, i skärgården, i skogen, på klipporna och vid havet. Inte behöver jag 8000(!) höga berg för att njuta och vara tacksam! … Men alltid finns det nytt att upptäcka! Jag tror det är just det GUD vill att vi ska förstå: ”Tänk inte på det som har hänt, bry er inte om det som förr har varit. Se, jag gör något nytt!” säger han. ”Redan nu visar det sig. Märker ni det inte? Jag skall göra en väg i vildmarken och strömmar i öknen.” (Jesaja 43:18-19). TACK!

Gud kan välsigna oss 8000 gånger och ännu fler gånger, om och om igen … om vi bara vill komma till honom och be honom att välsigna oss och bevara oss. Han vill ge oss kraft så att vi orkar. Han vill ge oss allt vad vi behöver (Fil 4:19). Han vill ge oss de där ”vingarna” så att vi kan flyga, upptäcka något nytt och svindlande! ”Se, jag gör något nytt!”

TACK, GUD FÖR ALLT DU GER OCH GÖR. 8000 gånger tack!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s