11.000-besökare-dagen!

11000 besökare dagen 1

TACK till alla som tittat in hittills! 11.000 är ganska många, i alla fall som jag ser det.
Men det är, som bekant, inte kvantiteten (att skriva så ofta och så mycket som möjligt om vad som helst och få en massa läsare) som är det allra viktigaste, utan kvaliteten (att det som skrivs har något bra innehåll och blir till hjälp för någon). Jag hoppas verkligen att jag i någon mån lyckats bidra med någon sorts ”kvalitet”, något som har betytt något för någon …
Tack till Gud om jag nångång lyckats med det konststycket. Att skriva något som blivit till hjälp och välsignelse för någon, det är ju det enda jag vill!

Om jag inte det minsta lyckas förmedla något från Guds hjärta, inte lyckas beröra strängar djupt i någons hjärta, om inte det jag skriver gör en skillnad, hjälper, uppmuntrar, rör om eller utmanar på ett bra sätt, ja, då kan jag lika gärna sluta skriva! Jag vill ju på allvar vara ett redskap, förmedla något från Guds hjärta. Det är ju hela meningen med min blogg. Om detta inte sker, lägger jag ner bloggen!

Jag tror ändå att jag har en uppgift. Jag vill gärna fortsätta dela med mig.
TACK, JESUS att du vill fortsätta inspirera mig, hjälpa mig att hjälpa, fortsätta välsigna mig till välsignelse! Tack!

11000 besökare dagen
Fick nyligen en så uppmuntrande hälsning
av en anonym läsare: ”Kunde du inte skriva ett inlägg om detta? (heta  ämnen jag skall återkomma till). Gärna på FB, tror du når fler där, och det behövs. Du behövs! Du måste sprida ordet, för även om folk ibland kan bli arga på dig, så har du vad som krävs för att få folk att lyssna. KRAAM!”

Wow, sådana här hälsningar värmer mitt hjärta! Tack för uppmuntran! Tror bestämt jag fortsätter skriva, både här och på Facebook, i alla fall tills jag är uppe i 20.000 läsare, eller varför inte 50.000?! 11.000 är en bra början! 🙂

”Så länge jag lever, så länge jag finns kvar på denna jord, så länge mitt hjärta slår vill jag leva, leva för Dig!”
Amen.

Jag gör så gott jag kan. Och Gud får visa mig vägen vidare. Han får ge inspiration, vishet, kärlek och allt som behövs. Det enda jag vill är att gå med Gud och tala, skriva, göra…det han vill. Utan JESUS har jag ingenting att komma med, var så säker! Men MED Jesus har jag allt jag behöver. (Filipperbrevet 4:19). Han är min ”herde”, min Herre och min Kung. Finns ingen bättre än Jesus! Du som inte känner honom vet inte vad du går miste om!
– Sök ”livskvalitet”. Sök Jesus som ÄR Livet!
– Missa inte det bästa. Missa inte JESUS! 

11000 besökare dagen 3
TACK än en gång till alla läsare!
GOD BLESS YOU!!

Vi firar som vanligt med lite choklad! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s