13.000-besökare-dagen

13000 besökare dagen

13.000 x tack! Tack till alla som tittat in! 🙂
Livet rullar på. Jag har inte hunnit skriva så många nya inlägg sen vi firade 12.000-besökare-dagen, och nu plötsligt är det dags att fira igen! Ups! Konstigt hur tiden flyger iväg. Men visst skriver jag ofta på Facebook och kunde säkert också (gav jag inte ett sånt löfte nåt tag sedan?) skriva oftare här på bloggen… Jag håller faktiskt på med ett längre inlägg, ett ”brinnande hett” ämne (som jag tvekar om jag alls ska publicera), men vi ser hur det blir …

Talet 13 – ett olyckstal, eller??
2013 var kanske ett olycksår mer än andra år??
Förstås inte!
Visst har det hänt en massa tråkigheter under 2013, men inte mer än tidigare år…

Människor kan bli så fixerade vid siffror – speciellt siffran 13 – och fastna i vidskepligheter osv. Om en svart katt går över vägen… osv., betyder det olycka. Om jag inte gör si eller så (t.ex odlar skägg inför en speciell turnering) betyder det att jag förlorar. Jag MÅSTE ha den här lyckostenen med mig, bära den där amuletten, annars … osv.osv.osv… Många människor är på riktigt fast i vidskepelse och hedniska föreställningar. Horoskop t.ex. Men varför bry sig om sånt trams?! Vissa är så beroende av ”andlig vägledning” – varifrån som helst! – så man gör vad som helst för att få hjälp. Till varje pris?

– Jamen, vadå, huvudsaken man blir frisk?
– Jaså. Tycker du det? Hälsa till varje pris?
– Vad menar du?
– Jag menar, är du beredd att ta risken att mentalt och andligt gå riktigt vilse och bli ännu mera sjuk på kuppen genom att rådfråga vem som helst, överlåta dig till vilken ideologi eller vårdform som helst, låta vem som helst ”behandla” dig – huvudsaken det ”funkar”??
– Ja, varför inte…

Allt är inte guld som glimmar. Allt är inte vad det ser ut att vara. Ta yoga t.ex. ”Bara gymnastik och avslappning!” säger många. Struntprat. De vet inte vad det pratar om! (Får du tag på t.ex boken ”En gurus död”, ska du absolut läsa den!)
Satan själv är en lögnare och har bara ett mål i siktet: att förstöra ditt liv. Jesus säger att ”tjuven har kommit för att stjäla, slakta och förgöra” (Joh 10:10), vilket han också lyckas med om vi öppnar upp för honom. Gör inte det! Öppna istället upp för Jesus som ”har kommit för att ni ska ha liv, ja, liv i överflöd!” (Joh 10:10)

En som låter spå sin framtid, söker vägledning i stjärntecken osv., går på yoga för att finna ”frid” och ”komma i balans”, söker kontakt med de döda genom ett medium,  öppnar sig för det ockulta (andligt dolda) och intresserar sig för österländska metoder och religioner och new age, går med i ett hemligt sällskap m.m. (läs mera om detta i mitt bogginlägg ”Riddare, Murare och Fellows”)… går med all säkerhet vilse. Och det med besked.
Gå inte vilse. Jag ber.

Den som däremot struntar i om det är fredagen den 13:nde, eller 14:nde, den som inte lyssnar på falska profeter eller söker andlig vägledning av fel ”guru” eller kraft från ”yttre rymden”, demoniska makter och annat elände, utan istället låter GUD, den Allsmäktige, himmelens och jordens Skapare visa vägen, inspirera, ge frid och glädje, fylla alla behov… han eller hon är på rätt väg!!

Talet 13 är oskyldigt. Talet 14 och 776 likaså. 666 däremot är inget tal vi ska tycka om alltför mycket. Antikrists tal, 666. Nej tack!! Bibeln säger att det kommer en tid då man varken ska kunna köpa eller sälja om man inte har talet 666, koden, på sin panna eller sin hand. Hela system och världsordningar är i farozonen. ”Hela världen är i den ondes våld” säger Bibeln (1 Joh 5:19) och MÅNGA går vilse! Väldigt många. SE TILL ATT DU INTE TAR VILDDJURETS (satans) MÄRKE PÅ DIN PANNA ELLER PÅ DIN HAND ELLER ARM. Om bibeln varnar för detta, gör jag det också. Och här är det inte fråga om några sagor och vidskepelser. Det är på riktigt. Vänta bara så får du se. Men som sagt, låt inte lura dig! Ta inte Antikrist-märket på din kropp (ett chip som man sätter under huden? Detta system är redan i bruk på djur. Skrämmande. Tiden är här. Var på din vakt!) INGENTING som bibeln talar om är sagor eller fantasier. ALLT är på riktigt!

Gå under stegar hur mycket du bara vill, låt svarta katter springa över vägen, det är inte farligt. Var inte rädd för krossat glas eller spilld mjölk. Det betyder inte otur. Frågar nån ”nå, hur är det med dig, har du hållits frisk?” behöver du INTE oroligt svara med ”peppar, peppar!” och knacka i träbordet för att inte bli sjuk. Sånt är bara vidskepelse, nåt du INTE behöver tänka desto mera på.

Vad du än gör: SÖK DIG TILL JESUS. Låt inte ”låtsas-doktorer”, humbug, vidskepelser, gurun, spådomar, demoniska läror och tankar styra ditt liv. Du är för värdefull för att gå vilse! Kom ihåg: JESUS ÄR ”VÄGEN, SANNINGEN OCH LIVET, INGEN KOMMER TILL FADERN (han som ger dig hälsa, kraft, frid, välsignelser, befrielse, förlåtelse och evigt liv) UTOM GENOM MIG!” säger Jesus.

Det här blev ett lite allvarligare ”13.000-besökare-dagen-tal”. Det var inte så jag tänkte det, men så blev det. Gud som ledde mina tankar? Jag tror det. Absolut.

HA DET BRA!! Vaya con Dios!
Och tack än en gång att du tittat in här!  God bless!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s