14.000-besökare-dagen

14000 besökare
14.000-besökare-dagen! Huhhu, tycker att jag alldeles nyligen firade 13.000-besökare-dagen, och nu firar jag plötsligt 14.000-besökare-dagen! Vad tiden går fort! TACK till alla som tittat in! Hoppas ni fått ut något av mina texter. Jag har beslutat att skriva sådant som är på hjärtat och viktigt och inte i första hand vända kappan efter vinden för att ”behaga” så många som möjligt (då kunde jag lika bra lägga ner min blogg och plocka lingon istället och skriva om det!). ”Om jag fortfarande ville vara människor till lags, skulle jag inte vara Kristi tjänare.” (Galaterbrevet 1:10)

Det har hänt en hel del sedan sist. Kan inte gå in på detaljer eller skriva alltför långt, men en sak vill jag säga. Livet är en kamp ibland, otäcka saker kan hända (tro mig, jag vet), och vi fattar inte varför det måste hända. Hade inte Gud kunnat gripa in lite tidigare? Varför måste vi lida? Det finns många frågetecken.

Svåra frågor, och jag har inte svar på allt. Men en sak är säker: Gud lämnar oss inte! ”Gud själv har sagt: ‘Jag skall aldrig lämna dig eller överge dig!” (Hebréerbrevet 13:5)

”Mina älskade, var inte förvånade över dem eld som ni måste gå igenom till er prövning, som om det hände er något oväntat. Nej, gläd er ju mer ni delar Kristi lidanden. Då skall ni också jubla och vara glada, när han uppenbarar sig i sin härlighet. Saliga är ni, om ni hånas för Kristi namns skull, ty härlighetens Ande vilar över er … Får någon lida för att han är en kristen, skall han inte skämmas utan prisa Gud för det namnet.”
(Första Petrusbrevet 4:12-16)

PRISA GUD! ”TACKA GUD UNDER ALLA LIVETS FÖRHÅLLANDEN!” (Första Tessalonikerbrevet 5:18)

Vi må ha 14 timmar eller 14.000 dagar kvar här på jorden innan JESUS KOMMER TILLBAKA – vi skall vara redo. ”Vaka och be!” säger Jesus.  ”Slutet på allting är nära. Var därför förståndiga och nyktra, så att ni kan be. Framför allt skall ni älska varandra innerligt, ty kärleken överskyler många synder.” (Första Petrusbrevet 4:7-8)

ÄLSKA VARANDRA HÄNGIVET!

Lycka till!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s