19.000-besökare-dagen

19000 besökare dagen
19000 ballonger i luften, dagen till ära! 🙂

Det har varit så fullt upp med annat – bl.a 50-års kalaskonsert (finns ca 20 klipp på YOUTUBE! Sök på mitt namn…) – så jag har inte ”hunnit” med min blogg på länge. Sorry! ÄNDÅ tycks folk ha tittat in, och nu – hör och häpna?! – är det dags att fira 19000-besökare-dagen! Wow!

GRATTIS!! kalas 

Och vad ska man hitta på att skriva en sådan här dag? CHOKLAD behöver jag inte bekymra mig över – fick en hel hööög med chokladplattor till födelsedagen (hela 52 st), så ja, jag tar väl ett par chokobitar och tänker på min 19000-besökare-dag… och njuter.

Annars finns det ganska mycket runt omkring som behöver vår uppmärksamhet, inte minst människor i nöd! En släkting har nyligen avlidit (begravning på lördag), jag har varit på fängelsebesök och hälsat på en vän, och en annan god vän, en 8-årig kille, ska just nu (kl 12 idag tisdag) hjärtopereras. Be gärna för honom och hans familj! TACK!  Finns också annars många att bry sig om och be för och uppmuntra. Det ”jobbet” tar aldrig slut!

LIVET GÅR VIDARE!

Jag hör av mig igen då jag får tid att skriva. Finns mycket att skriva om – en del har jag skrivit kort om på Facebook, men visst, det finns ”material” för flera blogginlägg. En sak i taget!

Ha en bra dag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s