20.000-besökare-dagen!

20000 besökare dagen 1
Jaha, då var vi här!
 Vi kom över mållinjen! TJUGOTUSEN besökare! Wow! Är det sant??! På riktigt? Eller drömmer jag? Har jag fått solsting (det ÄR ju faktiskt varmt där ute!)?? Nå, inte är det väl så märkvärdigt egentligen. 20.000. Hm, men en helt okej siffra ändå! Värt att fira… med en chokladbit. Förstås!

En stor dag då jag själv inte känner mig alltför stor, fast det är nog många som säkert tror att det är just det jag tror om mig själv – stor, större och störst, bättre än alla andra, klokare, närmare Gud, mera andlig??! osv. osv… I alla fall om man läser på Facebook vad folk skriver och kommenterar.

Jag har inte koll på vem som läser och ”gillar”/”ogillar” mina blogginlägg, men på Facebook kommer det många påhopp och elakheter – fast nu är det ju JAG som kommer med påhopp, är elak och dum (och jag minns inte allt vad folk kallar mig, men det är ingen rolig läsning!) och DÄRFÖR skickar ”vännerna” såna trevliga kommenterar?! Det är alltså jag som är The Bad Guy! Precis. Så är det. Hm…

Jag har väl en lite besvärlig och ”obekväm” kallelse, att tala sanningen ur Guds ord, våga konfrontera mörkret osv… Inte alltid roligt att lyssna till en sådan som jag, men kanske det skulle löna sig ibland, i alla fall de gånger Gud verkligen talar genom mig. Det händer. Säger inte att jag är bättre än andra, men jag har en stor längtan efter mera av Gud och vill verkligen vara använd av honom, människor till frälsning, helande, befrielse och upprättelse.

”Var fasta och orubbliga…och arbeta alltid hängivet för Herren, eftersom ni vet att ert arbete för Herren inte är förgäves.” (1 Kor 15:58). TACK OCH LOV!!

Livet handlar inte bara om Facebook – tack och lov igen! – utan om något mycket, mycket större… och just nu också om bl.a TJUGOTUSENBESÖKAREDAGEN!!! Långt ord, men så har vi ju också ”vandrat” en bit för att komma ända hit, eller hur? TACK till alla som tittat in!

20000 besökare dagen 2

Gud välsigne dig!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s