42.000-besökare-dagen!

42000 besökare dagen
Jag har nästan slutat att fira (missade 41.000-besökare-dagen) – de kommer så ofta nuförtiden de där ”firar-dagarna”! Och obs, jag uppmärksammar ju inte ”firar-dagarna” för att jag på något sätt vill framhäva mig själv, hur bra eller populär jag är eller något sådant. (Tvärtom har jag väl genom mina texter gjort mig ganska impopulär bland många läsare?!)  Nej, jag är inte ute efter några ”poäng” här. Jag bara gillar att fira allt möjligt. Det är inte värre än så (men nu kanske jag ändå tar en paus?).

Man kan ju utöver födelsedagar, farsdag och morsdag, fira t.ex bröllopsdagar, namnsdagar, man kan fira och vara glad över att familjen är samlad, att det finns glass i kylskåpet eller att råttan (eller en mus?) som sprungit i huset och knapprat i skåp och skrubbar är död! (Fast så långt har vi ännu inte kommit hos oss… så ”råttan-är-död-firandet” får ännu vänta! Köpte nyligen en råttfälla…) Ja, man kan ju ha roligt och fira vad som helst egentligen. T.ex att man har ett liv, man har vänner, en säng att sova i och mat på bordet… (och fira det med en glass eller en chokladbit eller två… hm, om inte råttan ätit upp allt förstås!). Varför inte då också fira att man har haft 42.000 (snart fler!) besökare på sin blogg!? 🙂
Jag skryter inte – som de jantelags-drivna personerna antagligen tror! – nej, jag är bara glad och vill fira! Och samtidigt tacka alla som tittat in. Är det fel?

Men antagligen kommer jag alltså inte att uppmärksamma dessa ”firar-dagar” i fortsättningen? Eller så gör jag det i alla fall. Vi får se.

Hjärta 2
Nu vill jag bara kort säga:
GUD ÄLSKAR DIG!!
Att Gud finns och verkar ännu 2014 kan jag vittna om. Jag har sett och upplevt  alltför mycket av hans kärlek, glädje och kraft alltför många gånger (sist nu i helgen) för att tycka annorlunda eller hålla tyst! Vet inte vad du har upplevt eller hurudan gudsbild DU har. Men du ska veta att Gud älskar dig, och GUD ÄR GOD! Han gör mirakel, han frälser, förlåter, befriar, han helar, han upprättar… Hoppas av hela mitt hjärta att också du ska få uppleva hans kärlek och kraft! Jesus säger: ”Den som törstar må komma. Ja, den som vill, må ta emot livets vatten för intet.” (Upp 22:17)

Jag vill gärna fortsätta berätta och vittna om Jesus. Och HONOM vill jag gärna hurra för och fira, hur mycket och hur ofta som helst! Jublet över hans nåd och trofasthet och kärlek känner ingen gräns! Tänk bara på allt han redan gjort för dig! ”Så, älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv!” (Joh 3:16) Jesus gav sitt liv för dig, för att du ska få leva. Vill du inte tacka och prisa honom för det, och ge ditt liv till honom?

Tvivlar vi och hamnar i svårigheter ska vi veta följande: ”Gud själv har sagt: Jag skall aldrig lämna dig eller överge dig!” (Hebr 13:5)  Gud säger vidare: ”Tänk inte på det som har hänt (du kanske har varit i svårigheter, upplevt strid och kamp, du är sårad eller sjuk?), bry er inte om det som varit. SE, JAG GÖR NÅGOT NYTT. Redan nu visar det sig. Märker ni det inte? Jag skall göra en väg i vildmarken och strömmar i öknen.” (Jesaja 40:18-19)
WOW!! Vad annat kan man säga?

HURAAAAA för Gud som är så mäktig och god!

God bless!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s