64 är också ett tal. 64.000-besökare-dagen!

64
Jag har inte hurrat och festat på länge på grund av alla besökare jag haft på bloggen, men nu kan jag inte låta bli! TACK till alla som tittat in!!

SEXTIOFYRA är ett så vackert tal… eh, av vissa personliga orsaker. Nej, jag är inte 64 år(!), och jag har inte såå många chokladplattor(!)… så vad kan det då vara som är så speciellt med talet 64?

Räcker det inte med att det helt enkelt är 64.000-besökare-dagen?! Det är väl inte så illa (som det låter?)! Jag vill fira! (Hoppas jag har någon choklad kvar i lådan!) Och okej, jag ska erkänna: Jag är faktiskt född det året. – Va, 64.000??!  – Nja, men det känns ju nästan lika konstigt att säga så som att säga att man är född förra årtusendet, på 1900-talet! Närmare bestämt 1964. (Du som är ung måste ju tycka att jag är vääääldigt gammal. Det skulle jag i alla fall ha tyckt i dina skor – och det tyckte jag faktiskt om 50+-åringar då jag själv var 15. Man visste inte bättre. Nu vet jag: 50+-åldern är bara början, och en av de absolut bästa åldrarna som finns! Eller, vad vet jag? Kanske 78+, 93 eller 102 är den bästa åldern!? Nåja. ALLT har sin tid. Varje dag är en Guds gåva. Det gäller bara att upptäcka det och leva det liv Gud har gett, 100% – och tacka Gud för allt!!

Det här inlägget blir knappast mycket längre än så här. Jag har flera inlägg på kommande, texter som är mera ”matnyttiga” och tuffa saker att bita i, men mera om det senare. Nu vill jag bara fira 64.000-besökare-dagen! HIPP-HIPP-HURRAAAAA!!!

TACK att just DU läser dessa rader och kanske ofta varit inne och kollat mina texter. Kolla på du bara! Hoppas någon får ut någonting av det jag skriver! Undrens tid är inte förbi!

HA EN BRA DAG!!

64.000 x GUD ÄLSKAR DIG!!

God bless!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s