Skogen brinner?!!

skogsbrand

Om Björn-en och Kari-en (vargen) fortsätter på den barriga och mörka stig de valt kommer MÅNGA att fly från skogen! Om inte förr, så i mars nästa år! Just sayi’n. (Hör den som har öron!)

Så, ”högsta” andliga ledare i Finland – låt varna er! Priset ni betalar för er dårskap kommer att bli högt – om ni inte omvänder er. Fåren (som ännu inte är hjärn-och hjärttvättade och inte låtit lura sig av era ”bedrägliga filosofier som inte bygger på Guds ord och på Kristus”, Kol 2:8) kommer helt säkert att lämna skogen som ni har förpestat, förstört, skövlat, gjort obeboelig… Det kan man i alla fall hoppas!
Falska herdar släpper in sånt i fårskocken som förstör och leder vilse (det har pågått en längre tid). Är du en sån filur, herr eller fru ”herde”? Falska herdar bryr sig inte om att följa och lyssna till Den Store Herden utan lämnar fåren (som Den Store Herden hade bett dem sköta om) åt sitt öde, låter villolärare och vargar riva dem itu… Detta kommer att ske om inte de stackars fåren – som ju litade på sin herde och trodde allt var okej, ”allt står rätt till!” – inte förstått sitt bästa och redan flytt fältet…

skogsbrand
Fly! Om skogen brinner har du inget annat val.
De ”herdar” som tänt eld på härligheten vill gärna att du stannar… De behöver dina pengar? Öh. Men, välj en annan väg. Det finns andra skogar att leva i, andra ängar att springa på, annan mat, bättre mat annanstans – manna från HIMLEN. Gud tar hand om dig! (5 Mos 31:6, Hebr 13:5b)

Jag uppmanar alla som vill leva överlåtet och i fred och frid med GUD och i lydnad för Guds Ord och Guds Ande, att springa bort från den där fördärvade skogen – om alltså inte ”skogsägaren” och ”herdarna” omvänt sig innan dess och huggit ner det där brinnande buskarna, träden, hyddorna…och inte ens börjat tänka på att så nya träd, nya buskar, friskt gräs… Ännu finns det tid att rädda skogen!! Eller finns det?

”Jag har varnat dem”, säger Herren, ”men de ville inte lyssna…” 

”De tar det lätt med helandet av mitt folks skada, och säger: Allt står väl till, allt står väl till. Men allt står inte väl till, säger Herren.” (Jer 8:11)

”Hur ofta har jag inte velat samla er, som hönan samlar sina kycklingar under vingarna, men ni ville inte. Se, ert hus kommer att stå öde…” (Matt 23:37-38)

”OM  NI INTE OMVÄNDER ER, KOMMER NI ALLA ATT GÅ UNDER!” (Matt 13:5)

Annonser

Ett svar till “Skogen brinner?!!

  1. Och ett stort problem är att man kommer att begära hjälp och assistans i ”brandbekämpningen” av bla. den svenska ”skogsägaren”, svenska kyrkan! Men det kommer att visa sig att de använder bensin och napalm som släckmedel, istället för det Rena Vattnet, Guds ORD!! Herre förbarma dig över vårt folk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s