Fler barn, tack!!


”Det föds för få barn i Finland!”

Det får vi höra på nyheterna! Och det är riktigt sant. Det verkligt sorgliga är detta: De mååånga barn som var tänkta att komma till oss – de små ofödda i mammas mage – dem tog vi livet av, tusentals per år! Helt otroligt sjukt! (Det här hörde man inget om på nyheterna…men det är sorgliga fakta. Läs mera om detta i mina tidigare inlägg, t.ex ”Vem bryr sig?!”)

Vi ska inte förvåna oss – och absolut inte gnälla! – över att vi är ”för få barn i Finland” om vi samtidigt godkänner att man tar livet av bebisarna! (!) Hur GALEN är inte vår värld??!!

Hur går vår ”sorg” över att vi är för få barn, ihop med att vi godkänner och utför så många aborter i vårt land?? Jag får det inte att gå ihop alls, inte hur jag än gnuggar mina geniknölar (de få som finns kvar), vrider och vänder på begreppen, försöker förstå osv.osv… Nej, detta är helt ofattbart!


Vi ska sedan inte heller gnälla
om vi efter tjugo år är fler muslimer än kristna i vårt land och i Europa! (Det är ju också islams mål; att ta över hela världen, ifall du inte visste!) Muslimer kommer i stort antal till Europa, föder många barn (det är ”strategin” inom Islam*) )… medan vi korkskallar till västlänningar tar livet av barnen! Vidrigt. Korkat. På alla sätt och vis! Vi behöver VAKNA!!

*) OBS: Jag hatar ingen…inte muslimer…inte någon överhuvudtaget. ALLA människor är älskade av Gud. Jag har personligen många muslimska vänner. Vi ska älska dem, bry oss om dem, be för dem och alla andra som Gud för i vår väg… Men ISLAM är inget att hurra för… (Mera om det i ett annat inlägg!)

Vi behöver en ny lagstiftning. En lag som förbjuder abort. Ja, du läste rätt. Abort är mord. Det ska aldrig vara lagligt att döda! (Ett vidrigt förslag om eutanasi röstades nyligen ner i Riksdagen. Yes! Nånting gör vi rätt!)
Och vi behöver, som sagt, flera barn i vårt land (samma problem ser vi i alla de övriga nordiska länderna och i Europa). LÅT BARNEN KOMMA…HINDRA DEM INTE!!! säger Jesus. Skulle vi inte lyda honom??! Ve oss om vi fortsätter döda de små…förakta de små…plåga dem! (Ja, en abort innebär lidande och plåga för de helt och hållet oskyddade och OSKYLDIGA små fostren. Det tänker vi kanske inte på!)


”Låt barnen komma…”

BARN ÄR EN GUDS GÅVA! Att döda dem gör inte bara Gud ”ledsen” och ”arg”, vi drabbas av förbannelse och dom! ”Du ska inte döda!” är ett av Guds tio bud. Och vi struntar i Guds bud…och fortsätter att döda… och döda (”det är ju lagligt”!!)…och tror att Gud skulle se mellan fingrarna! Nej, det gör han sannerligen inte! Ingen mördare kommer till himlen, det är klart! (Uppenbarelseboken 22:15)… ingen som inte har OMVÄNT SIG, BEKÄNT SIN SYND (att döda är synd), och BETT GUD OCH MÄNNISKOR OM FÖRLÅTELSE.

OBS:
Det finns HOPP för dig som gjort abort. Det finns en FRAMTID. Om du omvänder dig och ber Gud om hjälp. Han kan hela och befria dig, förlåta… Nej, du får inte tillbaka det barn som togs ifrån dig…men – obs – om du låter JESUS hjälpa dig, frälsa dig…så har du evigt liv, du får en plats i himlen…dit – obs – ditt barn for före dig. (!) Ni ska återförenas… Ja, det är sant. Men du behöver alltså göra en sak för att det här ska bli verklighet: Omvända dig, ta emot JESUS i ditt hjärta. Du behöver bli frälst. Du behöver bli ett Guds barn (vilket du inte blir automatiskt genom barndop och genom att vara medlem i kyrkan och vara en hygglig människa… Nej, du behöver ta ett aktivt BESLUT, ge ditt liv till Gud, bli ”pånyttfödd”… ”Åt alla som tog emot honom gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn…” (Joh 1:12) … ”Om du med din mun bekänner att Jesus är Herre och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från det döda, skall du bli frälst.” (Romarbrevet 10:9-10)


JESUS ÄLSKAR DIG!
Han, och ingen annan, kan ge dig NYTT LIV! Med honom har du en ljus framtid. Utan honom väntar dom och helvete. … Nej, jag ljuger inte. Detta är GUDS ORD = sant.

LEV…och låt andra leva!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s