100-60 till Pro Life

”Utan att tveka kan jag säga att Finland behöver fler barn (se inlägget ”Flera barn, tack!”), och med det menar jag seriöst att vi måste få ner antalet aborter i vårt land – och allra helst kriminalisera abort. Och vi behöver fler ledare som utrikesminister Timo Soini som vågar stå upp för de ofödda. Men VAR är alla politiker och beslutsfattare som borde kunna stiga upp och försvara Soini?? De finns väl? Eller är alla så fega att de inte vågar?? Det är ju nästan det man tror, så tyst som det är. Att ni täcks hålla tyst!”

Frågorna kring abort, kvinnans rättigheter, vad en kristen utrikesminister får/inte får säga offentligt, tycka, engagera sig i…har rört om i partierna skapat debatt i det s.k. ”kristna” Finland. I det här aktuella fallet handlar det om utrikesministerns ”grattis” till Argentina gällande deras abortlag och hans deltagandet i en Pro Life Gudstjänst (till minne av aborterade barn) i Kanada i år. Folks reaktioner har inte låtit väntat på sig. Man vill ha bort utrikesministern, ge honom sparken. Bums!

Jag skrev tidigare på Facebook … :
”Hurraa för såna som utrikesminister Timo Soini! (Tar ingen politisk ställning, men i abortfrågan får han tummen upp!!) Buuu för dem som går emot honom och buuu för ”Finlands officiella linje” i abortfrågan. Abort (mord på barn) ska inte vara okej och allra minst ett lands officiella linje! Jag skäms!! ABORT BORDE KRIMINALISERAS! Det är min seriösa åsikt.”

”Och buuu för dem i maktens korridorer som kunde visa utrikesminister Soini sitt stöd, men sitter i stället med tummen i mun och säger ingenting! Skäms på er! Våga stiga fram, ta ställning! Dra er inte fegt undan!!”

”FRÅGAN OM ABORT ÄR INTE EN ”KVINNORÄTTSFRÅGA”! Kvinnan har rätt till sin kropp. JA. Barnet har rätt till sin kropp. JA. Svårare än så är det inte. Fatta det. Nångång.”


Finlands Riksdag röstade igår om utrikesministerns framtid.
Många av oss har bett för läget… 
Och: Det blev seger! Med de klara siffrorna 100 mot 60. Tack och lov! Jag fick orsak att utbrista: ”RÄTTEN HAR SEGRAT i Finlands Riksdag! Tack och lov! Det finns hopp för Finland!”

Men skäms på er, alla SFP:are (Svenska Folkpartiet) som röstar åt skogen när det gäller RÄTT TILL LIV för de allra minsta och mest utsatta individerna! Att ni täcks! Se er i spegeln. Kan ni med gott samvete säga: ”Jag, en sann SFP:are, tycker det är okej att ta livet av ett litet, oskyldigt ofött barn. Jag kommer att stå upp för detta i vått och torrt, försvara kvinnans rätt att döda sitt barn. Jag inte bara accepterar det, jag uppmuntrar till det. Det handlar om kvinnans rätt till sin egen kropp. Barnet i mammans mage har inga rättigheter, barnet har inte – inte i alla fall före vecka 12 – någon rätt till liv.” Och så babblar ni vidare om ”mänskliga rättigheter” (tills spegeln spricker av allt struntprat och alla lögner) utan att ens för en sekund tänka på att mänskliga rättigheter också gäller de allra minsta individerna!
En tanke: Om ett barn inget är värt före vecka 12, varför i hela världen skulle barnet då vara ett dugg mera värt vecka 13 eller 25?? Du ser hur tokigt det låter. Men seriöst. Vi har väl då rätt att döda barnet också senare, t.o.m då det är fullmoget och ska födas/har fötts? Vem bestämmer att barnet är värt NOLL vecka 12, men värt ALLT vecka 13 eller 25?? Jag får det inte att gå ihop. Jag fattar inte hur ni tänker! Tänker ni alls??!

Jag vill uppmana alla sant kristna SFP:are att starkt överväga att skriva ut sig ur partiet. Vad har ni där att göra längre, om ni vill fortsätta kalla er kristna??! Håll ditt hjärta rent. Gå med Gud. Gå ut från dem som för dig in på syndens väg. Läs Psaltaren 1. ”Saliga är de som inte följer de ogudaktigas råd (”abort är okej, samkönat äktenskap okej” m.m.) och inte går på syndares väg eller sitter bland bespottare.” (v 1)
”…så att du inte för hans (eller i det här fallet SFP:s) skull kommer att bära på synd.” (3 Mos 19:17)

Detsamma gäller kyrkan. Var inte med i en sådan gemenskap som är obiblisk, osund. Följ inte en sådan ”herde” som följer de ogudaktigas råd och går på syndares väg! Stannar du kvar, är risken stor att du dras med, att du ”för hans skull kommer att bära på synd.” Tänk på det!

En annan som skulle behöva skämmas är Vasabladets chefsredaktör som täcks skriva det han gör i dagens (22.9) tidning. Jag håller fullständigt med min vän och bror som skriver följande på Facebook: ”
”…när en journalist jämför deltagande i en Pro Life-demonstration med att nästa gång visa sitt stöd för nazister måste en hel del hästar ha rymt ur stallet under hårfästet. Abortmotståndare kämpar för det ofödda barnets rätt till liv medan nazismens mörka meritlista kantas av död och förintelse…
Man brukar tala om logiska kullerbyttor och detta må vara ett medialt praktexempel på detta!”

En annan vän skriver (på Facebook)
”Så vad har då Timo Soini gjort, som har skadat finlandsbilden runtom i världen så allvarligt att den rödgröna bubblan nästan spricker av ilska och varenda liberal skribent skäms ögonen ur sig över sitt land, för att oppositionen inte fick honom på fall? I Vasabladet 22.9. tycker ledarskribenten att man får visserligen ha sin övertygelse, men man behöver inte alltid få säga den. Det låter mera som en representant för en kommunistdiktatur än en journalist i landet med världens friaste press.”

Vännen fortsätter: ”Soinis ”fel” är att när han väger värden mot varandra, så sätter han det ofödda barnets rätt till liv högre än moderns rätt att ta livet av det. Det betyder inte att han är mot kvinnornas rätt att bestämma över sin kropp. Barnet i livmodern är inte en del av kvinnans kropp. Det är en annans kropp som hon har makten över.” 

Gud välsigne alla som vill gå med Gud och ge de allra minsta rätt till liv och som backar upp dem (i det här fallet utrikesministern) som vågar ställa sig upp och försvara de oföddas rätt till liv. Tack!!

——-

Jag hörde om kristna från Afrika som besökte Norden. Då de hörde om aborterna i våra Skandinaviska länder, blev de väldigt upprörda och frågade:
”Hur är det möjligt?! Är inte ni kristna länder?”
”Jo, hmr...harklade sig den som fick frågan…Jag menar nej, det är inte så…
”Men flaggan då??! Korset??…
”Alla är inte kristna…”
”Men hur är det med alla sant kristna då? Säger de ingenting? Låter ni dödandet av småbarn bara fortsätta??! Jag fattar inte….”

Jag håller med afrikanerna till 100%. Och jag skäms. Vi är inget ”kristet” land, inte så länge vi aktivt motarbetar Guds rike, går emot Guds vilja, syndar med vett och vilja, tar livet av de små (och tillåter andra ogudaktigheter) – helt lagligt…(!!) Som sann kristen och bibeltroende är det OMÖJLIGT att vara för ABORT! Bibeln är så tydlig så vi fattar väl detta allihopa?!


Några verser räcker för att vi ska förstå:

Gud säger till Jeremia: ”Innan jag formade dig i moderlivet utvalde jag dig, och innan du kom fram ur modersskötet helgade jag dig…” (Jer 1:4)

Profeten Jesaja säger: ”Herren kallade mig när jag ännu var i moderlivet, han nämnde mitt namn medan jag låg i min mors sköte.” (Jes 49:1)

Kung David säger: ”Gud sammanvävde mig i moderlivet… Benen i min kropp var ej osynliga för dig när jag formades i det fördolda, när jag bildades i jordens djup. Dina ögon såg mig när jag ännu var ett outvecklat foster.”(!!) (Ps 139:13-16)

”…På dig är jag kastad ända från modersskötet, redan i moderlivet var du min Gud.”
(Ps 22:11)

”Ty han skall bli stor inför Herren…Redan i moderlivet skall han bli uppfylld av de helige Ande.” (Luk 1:15)

Behöver vi fler bibelord för att fatta?

Gud befaller: ”Du skall inte döda!” Och vad gör vi? Vad är ”Finlands linje”?? Det är rätt att döda små barn i mammas mage! Det är väl FINLAND och inte utrikesministern (som i den här frågan håller sig till Guds ord och inte ska behöva skämmas eller ändra på sin ”åsikt”) som ska OMVÄNDA sig och söka GUDS vilja!

Vi behöver alla söka GUDS VILJA i våra liv och för vårt land och folk. Om vi vill försäkra oss om att inte gå evigt förlorade…

Skall vi inte få slut på massmördandet i vårt land? Är det alls möjligt? Nej, inte om vi inte säger eller gör något som kan förändra situationen, utan i stället bara står och glor och beter oss ”korrekt” religiöst, kulturellt och politiskt. (Blä!) Abort borde kriminaliseras, ingen tvekan om den saken! Mord är mord.
Och ja, säger det igen (och igen) : KVINNAN HAR RÄTT TILL SIN KROPP, det är inte det vi har något emot! Men vi måste ju också fatta att BARNET HAR RÄTT TILL SIN KROPP, rätt till liv. Varför ska detta vara så svårt att fatta och besluta om?!

”Låt barnen komma till mig!” säger JESUS. Och så tar vi livet av dem??!!!
”Du skall inte döda!” är ett av Guds tio bud. Och vi struntar blankt i det??!
”Barn tillhör Guds rike!” säger Jesus. Jesus är barnens vän! Om vi ändå fattade hur han sörjer över vår okunskap, vår otro, vår synd, vår ovilja att lyda honom, över vårt förakt, vårt trots, vårt uppror mot hans ord och hans befallningar.

”Se till att ni inte avvisar honom som talar!  … Hur skulle vi kunna komma undan om vi vänder oss bort från honom som varnar oss från himlen.” (Hebr 12:25)

”Rädda dem som släpas till döden och dra dig inte undan dem som stapplar till sin avrättning. Om du säger: ”Vi visste det inte”, skulle inte han som prövar hjärtan märka det? Skulle inte han som vakar över din själ veta det? Han ska ge åt var och en efter hans gärningar.” (Ords 24:11-12)

Gå med Gud!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s